Selecciona tu idioma...

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

martes, 10 de septiembre de 2013

Cadena de que?

Es vergonyos com una panda, per no dir un atra cosa volia traspasar la seua frontera i arribar a la Comunitat Valenciana per a que la gent fora a la cadena independetista catalana. 

Pero no es donen conte que son quatre gats els que apoyen aixo? I tan sols son els traidors valencians, que majoritariament son esquerrans, els que ho volen? La majoria de valencians rebujem aixo per que es una falta de respecte a la nostra terra i les nostres senyes d'identitat.

M'alegre molt que per part de la delegació del govern lo hagen prohibit, per que no té ningún sentit, som valencians, li agrade a ixa gent o no, i no anem a canviar, i lluitarem fins el final con tal de que se nos torne a respectar com deu mana i com sempre s'ha fet. 

El nostre govern deuria anar mes alla, i prohibir i llevar tot lo que no siga valenciá, o es que ells respecten lo valencià en la seua terra? Veritat que no? 
Rita, Fabra, Castellano, Català, ya va sent hora d'agarrar al bou per les banyes i tornar-li al nostre poble lo que sempre ha segut, i sino podeu fer-ho, deixar pas a gent de partits valencianistes que faran lo possible i sense dubtar-ho. 

La gent de les entitats valencianistes que van a anar demà a Vinarós donaran una clara resposta a lo que per a nosatres es una ofensa i teniu que tomar eixemple de lo que es un poble unit i que es junta quan vol lluitar per un front comú. 

Espere que con el temps estes coses canvien i la gent deixe de donar validea a les entitats i partits catalanistes. Aixo se lo contes a la gent i ningu se ho creu, per que en sa casa mai pasaría aço.