Selecciona tu idioma...

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

martes, 20 de agosto de 2013

I un atra volta.

Tornem a lo mateix.
La noticia de que la Consellera de Cultura Maria Jose Català vol continuar en la comissio per la definició del valencià està molt bé, i per aixo ha convidat a les entitats VALENCIANES com Lo Rat Penat i la RACV per a que formen part d´ell.
Fins ahi tot clar i bé, pero no entenc que pinta l´AVL, ixa entitat que vosatros mateix fereu i la seua unica intenció es catalanisar-nos per que ells diuen que compartim tots una mateixa llengua, pero lo fort no diuen que la mateixa llengua es el valencià o el mallorqui que SI son llengues, sino diuen que la mateixa llengua es es català, ixa llengua que es un dialecte, ni mes ni menys.

No crec que arriben a un acort i tots lo sabem, per que les nostres entitats defenen l´autenticitat del valencià, la que ha tingut sempre i que el Pare Fullana va defendre desde el seu asent en la RAE. Per qué es va canviar la definicio? interessos politics, acabar en l´historia i llengua de tot un poble per a pareixer sumis a un atres, infinitat de coses....

Si la consellera vol una bona definicio del valencià, que convide també a gent de les demes entitats valencianistes que poden aportar la veritat com el GAV, Circul Civic Valencià, Institut d´Estudis Valencians, etc....Mira que hi ha, i si som tants per alguna cosa serà, no et pareix consellera? i ningú mai venut als interessos politics i sobretot als diners.

Yo tan sols espere que es posen d´acort, aixo si, mirant pels interessos del poble valencià i basant-se en la nostra verdadera historia, no la falsificada ni inventada per diversos personages traidors valencians.
La llengua valenciana, es la llengua del poble, i no pot ser objecte de manipulacions de governs interessats en impondre fantasies fusterianes.

Llengua Valenciana, llengua romanç, ni dialecte ni res.