Selecciona tu idioma...

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 9 de agosto de 2012

El nostre equip.

Hui, dia 9 d´agost del 2012, el nostre equip es presenta davant tota l´afició.

El moment que tot valencianiste esta esperant per a vore al seu equip en funcionament, al nou entrenador i als nous fichages que la nostra "parroquia valencianista" ha fet.

Tenim unes cuantes cares noves com Guardado, Pereira, Viera, Gago i aixo li anyadirem que tant els canterans Bernat i Paco Alcacer formaran part de la primera plantilla, per a donar-li mes competencia i joventut a l´equip, i sobre tot eixe gust valencià.

Espere en molta ansia vore a l´equip per primera vegada comandat per Mauricio Pellegrino. Encara que va a ser la sorpresa al ser anomenat com entrenador del primer equip, si que es de veres que em dona certa confiança i seguretat, ademes pense que si fa d´esta gent un grup molt unit crec que poguem donar por i molt de respecte de nou.

La prova de foc la tenim hui. Davant tot un totpoderos com el Tothenham, encara que jugue o no en totes les estreles, no vindra asi de passeig.
L´aficio esta preparada per a animar, per a chiular, per a lo que faça falta con tal de vore un nou equip totalment renovat i con moltes ganes de donar lluita, i donar al camp el suor, la sanc i cor de la camiseta i l´escut que representen.

Espere vore un partit molt intens i veent com els meus van demostrant lo que han preparat a lo llarc de la pretemporada, donant els seus primers passos i els sintomes de millora com a conjunt humà i com equip.

Tan sols dir: AMUNT VALENCIA I AMUNT AFICIO!!