Selecciona tu idioma...

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

domingo, 22 de abril de 2012

El Valencianisme es mou.

Fa dos dies que un grup de persones van fer una reunio per a ficar la primera pedra del nou projecte politic.

D´esta reunio va naixer un document clar i contundent en el que tots els valencians estigam arreplegats, i en l´unica intencio de defendre la benvolguda terra nostra, la Comunitat Valenciana.
Este projecte s´anomena VEU, valencians en unio, passio, i lluita per lo nostre, que la nostra veu s´escolte a on faça falta, per a tota ixa gent que viu en la desesperacio de no tindre a ningu que li represente i li ajude.
Fa ilusio i aixo es algo que als valencians ningu mos supera, per aixo tenim que donar-li tot el soport possible per a que aço funcione i tingam representacio en els llocs mes importants, com son les institucions valencianes, i en ixa lluita de constant valencianisme, els partits que mos volen fotre o acabar en lo nostre, es façen un zero a l´esquerra.

Per una atra banda, ahir es va celebrar la Convenció Valencianisme 2012, un atre projecte que va estar representat per unes 160 persones de diferents municipis, inclus Paterna, d´on soc yo.
Un projecte en un document marc que pronte podrem vore i a on es vora tot allo que es preten defendre i millorar per a la nostra terra.

Els dos son projectes valencianistes en pro de lo nostre, per aixo els valencians tenim que reaccionar i donar tota l´ajuda possible per a que aço tire cap avant i d´una vegada per totes desde els anys de Unio Valenciana, tornem a estar representats mereixidament.

Tan sols espere que aço siga els primers pasos d´una incansable i llarga carrera a on el Valencianisme Regionalista o Nacionalista, torne a estar en primera llinea de lluita.

A tota ixa gent que fan possibles estos projectes, GRACIES per donar-mos esperança.