Selecciona tu idioma...

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 4 de abril de 2013

La "Xarxa Ramon Llull" vs "Circul Civic Valencià".

Que és aixó de la "xarxa Ramon llull", un atra pantomima per a fer creure als municipis valencians que pertanyen a una "ret o xarcia" important.

No és res de aixó. Començant perque no entenc per qué els catalans utilisen el nom d´un home que era mallorquì, ah si, es que era fill de una familia catalana i es diu que va ser el propulsor del català literari.

Puix bé, entenent aço, està clar per a que està feta ésta ret de municipis. Se fà per a catalanisar encara més si cap a la gent tant valenciana com mallorquina, perque recordem que ells també patixen el sindrome de la catalanisació.

Una ret de la que formen part municipis valencians com: Alcudia, Atzeneta del Maestrat, Bellreguard, Benicassim, Benifairo de les valls, Benissa, Bolulla, Elx, Faura, Gandia, Guardamar del Segura, Morella, Muro, Novelda, Pedreguer, Onda, Quatretonda, Salzadella, Simat de la Valldigna, Sueca, Vinaros, Vistabella, Xabia, Xeraco i Xixona.
Puix de tots estos, en iniciatives com las dels chics de "Circul Civic Valencià" han aconseguit que quatre ajuntaments com son el d´Onda, Vinaros, Atzeneta del Maestrat i Benicassim abandonen esta ret totalment catalaniste i en l´unica funció d´acabar en la nostra terra, les nostres costums, la nostra cultura i la nostra llengua.

Açó es una continua lluita per part de tots. Acabara quan logrem llevar de tot lo nostre, lo infectat per coses estrangeres que no tenen res a vore en nosatres. Els valencians som respetuosos, pero quan es toca la nostra terra som capaços de traure els dents fins a la mort, per aixó, que quede clar que no odiem a ningú, lo que odiem es la manipulació que s´esta fent en la nostra terra, en la nostra gent i que es passen pel "forro" les senyes d´identitat d´ixe poble, faltant-lo al respecte i manipulant l´historia.

Gracies a ixe treball, quatre ajuntaments governats pel PP ya han donat el pas i han decidit abandonar ixa ret. Esperem pel bé de tots que pronte siguen mes, encara que els governats pels catalanistes de PSPV, EUPV i Compromis siga molt dificil.

Enhorabona pel treball. Açó tan sols es el principi d´un llarc camì que a la fì acabarà bé per als nostres.