Selecciona tu idioma...

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 13 de diciembre de 2012

TSJCV vs TV3.

Ahir, va eixir publicada en revistes i periodics digitals una noticia que afecta i molt als valencians i a la seua identitat.

El queridissim TSJCV va eliminar la prohibició que hi havia sobre ACPV (accio cultural del país valencià) per haver estat emitint la TV3 en la nostra terra durant mes de 25 anys de forma totalment illegal.
Va ser sorprenent que digueren que encara que han usat repetidors de forma illegal per no tindre els permissos corresponents, l´emissio podria reanudar-se debut a que ixa competencia per a prohibir a una entitat emetre, no correspon a la Generalitat Valenciana, sino a l´Estat Espanyol.

En aixo em vaig quedar en la boca oberta, per que despres d´açó ya no se ni que dir, o en Valencia tots s´estan tornant foll, bojos o catalanistes, una de tres, per que no lo entenc.

Ixa cadena que novament li donen validea, en el seu mapa meteorologic possa a Balears i Valencia com a part dels Paissos Catalans, i aixo es un insult a la nostra terra, la nostra identitat, la nostra cultura, a tot, per que mai i dic mai serem Catalans. Forem, Som i Serem sempre Valencians.

Espere que en les accions que colectius com Circul Civic Valencià te previst fer, es donen conte que no volem una cadena que nos insulta i que unicament lo que vol es catalanisar-nos.
Es un canal que no volem i que mai nos representara, per que encara que pogam entendre-nos, mai parlarem lo mateix. Ells son un dialecte i nosatres una llengua. Que començen a respectar a les dos llengues mes antigues com son la Valenciana i la Mallorquina, de les cuals el senyoret Pompeu Fabra es va copiar la majoria de les paraules, llavors podrem respectar a tot el poble català, ya que tots no se lo mereixen, com la gent que està a favor de Ciutadans, partit que m´agrada i que es el futur.

Es per tot, per lo que exigim al Consell, al president Fabra i al ministre Soria que no es deixen manipular, agarren el bou per les banyes i no deixen que la TV3 torne a emetre en la nostra Comunitat, en el nostre Regne.