Selecciona tu idioma...

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miércoles, 6 de junio de 2012

A on anem a arrivar?

Estem en una situació la qual ningú sap per a on van a anar els tirs d´esta societat.

Una societat que estem patint el "despilfarro" i "manipulació" tant d´uns com d´atres. Els jovens, sobretot els de la generació perduda, com nos diuen a los que estem en la trentena, nos hem encontrat en una situació molt mala, ya que l´esperança es negativa mire a on se mire.

Dona igual qui governe, uns ho van fer molt mal durant mes de 7 anys ignorant la crisi i lo que de veritat importava, i ara que tenim als atres, la situació no millora en el temps que porten, tambe es veritat que tan sols estan al carrec uns messos, pero les perspectives no son bones.
La canciller alemanya, en la meua opinió per davant, crec que esta fent una atra "Guerra Mundial", pero en este cas de forma democratica, ya que totes les decisions tenen que passar per ella, i els demes tenim que fer-li cas com si no tinguerem ni veu ni vot.

La veritat, es que tan sols espere que aço no arrive a situacions com les de Grecia. Crec que en unes bones solucions i confirmades per tots, donarien la volta a este periode de recesio economica que patim ya fa mes de cuatre anys i que encara no sabem quan acabara, i donan´t soport a medides com les de Bruseles, que en cas de rescats bancaris, estos siguen coberts per els seus acreedors, accionistes i demes responsables de la situació, no en diners publics, que al cap i a la fi paguem tots.

Mentres tant, la societat no nos queda un atra que tirar cap avant com siga, sent empresaris innovadors, solucions per mig d´autonoms i fins i tot buscar treball al estranger, que quan no queda mes remei...no queda mes remei, ademes si els nostres pares i yayos ya ho van fer quan tenien que anarse´n a la collita del raim, no crec que a nosatres nos passe res si tinguerem que fer-ho fins que aço s´arregle d´una vegada per totes.

Al nostre Estat Espanyol hi han una serie de solucions que vindrien be a tots i segur reduiriem molt la situacio que estem patint, com el derogar les autonomies, tornar les competencies de sanitat i educacio al estat entre atres tantes, i acabariem de colp en moltes de les estafes i despilfarros provocats a les comunitats, i en aixo fet, invertir en lo que de veritat importa com son les politiques actives d´empleo i l´investigacio i el desenroll que a la llarga nos donara els fruits desijats.

Tan sols espere, i de veritat com un ciutada mes ho dic, que tot es porte pel cami correcte i les medides donen les solucions esperades per a tots...per que sino, aço no acabara mai.